ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΔΑΣ SMALT

  • Έχετε γρατζουνιές,  σκουριές, κιτρινίλες, άλατα και χτυπήματα,στα είδη υγιεινής του μπάνιου σας;
  • Βαρεθήκατε το χρώμα στα πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας σας;
  • Γρατζουνίστηκε ή έσπασε η μπανιέρα σας;
  • <Θέλετε αντιολίσθηση στην μπανιέρα σας,για να μη γλιστράτε;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Η Χάρδας Smalt, με τους εξειδικευμένους τεχνίτες της, αναλαμβάνει υπεύθυνα, γρήγορα και οικονομικά, χωρίς μερεμέτια και ξηλώματα στα είδη υγιεινής, να αποκαταστήσει, κάθε είδους ζημιά.

Επίσης, αναλαμβάνουμε, τοπικές ή ολικές επισκευές και γυάλισμα,σε πολυεστερικές η ακρυλικές μπανιέρες, ντουζιέρες και Jacuzzi.

Υποχρέωση μας, είναι να σας παραδώσουμε, την εργασία που μας εμπιστευθήκατε, ολοκληρωμένη, μ’ένα αποτέλεσμα, άριστης ποιότητας κι αισθητικής.

Η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, στις δύσκολες μέρες της εποχής μας, γίνεται στόχος μας. Επιβράβευση μας, είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει, να αποκτήσει η μπανιέρα ή η ντουζιέρα σας, καθώς και τα πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας σας, την αρχική τους εικόνα μέσα σε 2-3 ώρες.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να αντικαταστήσετε, τα είδη υγιεινής, να υποστείτε ξηλώματα, μερεμέτια και να μπείτε σε έξοδα και αναστάτωση.

Με την μέθοδο της επισμάλτωσης, όλα αυτά ,τα γλιτώνετε. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες και πολύ οικονομικά, το μπάνιο σας και τα πλακάκια σας, γίνονται πραγματικά σαν καινούρια!

Προσφορά!!!

Επισμάλτωση Λευκής Μπανιέρας

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας και ανανεώστε κι εσείς άμεσα την μπανιέρα σας, γρήγορα και οικονομικά με εγγυημένο, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αποτέλεσμα!

Ισχύει για λίγες μόνο ημέρες
Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης